Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Voi 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1500.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g39kcal1.2g2.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko8g20kcal0.6g1.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.3g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7.5g16.3g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094