Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.5g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rusina0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal1g4.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.5g2.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g190kcal6.4g29.5g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434