Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g6.2g8.9kcal1.2g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal2.6g0g1g0g
Valittu annoskoko8g10kcal1.3g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.7g0g0.3g0g
Arvot/100g100g132kcal16.5g0g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893