Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal3.7g3.7g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438