Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1.5g1.7kcal0.3g0g0g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g3.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.6g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g4kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.8g2.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856