Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kiinankaali 2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g5kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal0g2.5g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929