Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g33g182kcal3.2g10.4g13.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g25g150kcal5.3g1.7g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g750kcal17.4g25g63g0g
Valittu annoskoko70g375kcal8.7g12.5g31.5g0g
Annoskoko puolitettuna35g187kcal4.4g6.3g15.8g0g
Arvot/100g100g535kcal12.4g17.9g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104