Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.2kcal1.2g0.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.5g0.1kcal0g0g0g1.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g2.9g17kcal0.5g0.2g1.4g0.3g
Kauralese 7.3g26kcal1.3g3.3g0.6g1.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.3g44kcal1.5g0.5g3.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%18g40kcal5.1g0.4g2.1g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g326kcal23.8g11.6g19.6g5.6g
Valittu annoskoko70g163kcal11.9g5.8g9.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna35g82kcal6g2.9g4.9g1.4g
Arvot/100g100g232kcal17g8.3g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658