Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g22g26kcal3.8g0.3g1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 16g6.7kcal0.1g0.6g0g0g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruusukaali 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g100kcal9.8g4.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko70g50kcal4.9g2.2g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.5g1.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g72kcal7g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959