Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g18g68kcal0g17.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Raparperi 18g5.9kcal0.1g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g165kcal0.6g39.2g0.2g1.4g
Valittu annoskoko70g82kcal0.3g19.6g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g41kcal0.2g9.8g0.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal0.4g28g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731