Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)59g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Ohrasuurimo 10g32kcal0.8g6.3g0.2g0.8g
Kauralese 1.2g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g127kcal5.8g19.2g2.4g2g
Valittu annoskoko70g63kcal2.9g9.6g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal1.5g4.8g0.6g0.5g
Arvot/100g100g90kcal4.1g13.7g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993