Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g30kcal1g4.6g0.2g1.6g
Valittu annoskoko70g15kcal0.5g2.3g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g21kcal0.7g3.3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820