Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi61g102kcal10.2g0g6.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 8.7g20kcal1.2g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g243kcal22.8g0.2g16.6g0g
Valittu annoskoko70g122kcal11.4g0.1g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna35g61kcal5.7g0.1g4.2g0g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.1g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982