Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona29g20kcal3.5g1.1g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl15g53kcal4.2g0g4.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.1g15kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.6g3.2kcal0.2g0.4g0.1g1.8g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g231kcal20.6g9.4g12g5g
Valittu annoskoko70g116kcal10.3g4.7g6g2.5g
Annoskoko puolitettuna35g58kcal5.2g2.4g3g1.3g
Arvot/100g100g165kcal14.7g6.7g8.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101