Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g12g16kcal0.5g0.6g1.2g0g
Auringonkukansiemen 10g62kcal2.4g1.3g5.2g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.3g42kcal1.7g0.4g3.6g0.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.2g3.1kcal0.5g0.3g0g3.8g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g6.3g30kcal1.5g2.1g1.8g1.8g
Fiber husk (1rkl=10g)1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g2.1g7.8kcal0.4g0.9g0.5g0.2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.7kcal1.2g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g374kcal19.4g13.4g27g16.2g
Valittu annoskoko70g187kcal9.7g6.7g13.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna35g94kcal4.9g3.4g6.8g4.1g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415