Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g18g44kcal3.2g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g106kcal7g3.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko70g53kcal3.5g1.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.8g0.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961