Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita26g84kcal2.6g17g0.5g3.4g
Vehnäjauho, sunnuntai17g59kcal2g12g0.4g0.5g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 21g6.3kcal0.6g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g366kcal10.6g63.4g7.6g7.8g
Valittu annoskoko70g183kcal5.3g31.7g3.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna35g92kcal2.7g15.9g1.9g2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760