Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 21g5.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 3.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g51kcal3.8g3.6g1.8g1.2g
Valittu annoskoko70g26kcal1.9g1.8g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal1g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g37kcal2.7g2.6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374