Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g53g50kcal4.2g7.4g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g204kcal9g17.4g11g8.6g
Valittu annoskoko70g102kcal4.5g8.7g5.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna35g51kcal2.3g4.4g2.8g2.2g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.4g7.9g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678