Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 22g79kcal1.8g17.3g0.1g0.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 22g37kcal6.1g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkoviini kuiva 6.2g4.3kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g7.8g10kcal0.2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g308kcal18.2g39.6g7g1g
Valittu annoskoko70g154kcal9.1g19.8g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g77kcal4.6g9.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g220kcal13g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680