Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,314g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)6.9g49kcal0g0g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g25kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit11g2.3kcal0.4g0.2g0g0.3g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g11g20kcal2.4g0.2g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g313kcal12.6g12.8g22.8g1g
Valittu annoskoko70g156kcal6.3g6.4g11.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g78kcal3.2g3.2g5.7g0.3g
Arvot/100g100g223kcal9g9.1g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245