Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus15g50kcal3.4g7.8g0.5g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Juusto, cheddar 8.8g36kcal2.3g0g3g0g
Emmental juustoraaste valio2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g319kcal23.6g17.4g17g2g
Valittu annoskoko70g160kcal11.8g8.7g8.5g1g
Annoskoko puolitettuna35g80kcal5.9g4.4g4.3g0.5g
Arvot/100g100g229kcal16.9g12.4g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263