Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g35g52kcal6.7g0g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g3.5g11kcal0.7g0.3g0.8g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 7g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Eldorado sinihomejuusto3.5g14kcal0.6g0g1.3g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g252kcal16.6g2.4g19.4g0.8g
Valittu annoskoko70g126kcal8.3g1.2g9.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g63kcal4.2g0.6g4.9g0.2g
Arvot/100g100g181kcal11.9g1.7g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272