Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 14g22kcal1.6g0.7g1.4g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g100kcal4.4g5.6g6.4g0.2g
Valittu annoskoko70g50kcal2.2g2.8g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal1.1g1.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.1g4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609