Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)29g32kcal6.3g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Sipulikuutiot rainbow7.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)15g5.8kcal0.2g1g0.1g0.2g
Punaviini 11g7.7kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g128kcal13.4g4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko70g64kcal6.7g2g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal3.4g1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g92kcal9.6g2.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351