Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g17g16kcal3.4g0g0.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.9g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaatti 14g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku, tuore7.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g11g11kcal0.8g1.8g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.6g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g125kcal10.6g5.2g6.2g1g
Valittu annoskoko70g62kcal5.3g2.6g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g31kcal2.7g1.3g1.6g0.3g
Arvot/100g100g89kcal7.5g3.7g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787