Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 18g | 63kcal | 2.3g | 11.6g | 0.7g | 1.1g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 21g | 26kcal | 4.5g | 0g | 0.8g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 7g | 7.7kcal | 1.3g | 0.1g | 0.2g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 7g | 0.8kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 3.5g | 0.9kcal | 0g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 7g | 1.4kcal | 0g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Kurkku, tuore | 7g | 0.7kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 140g | 201kcal | 16.4g | 24.8g | 3.4g | 2.8g | |
Valittu annoskoko | 70g | 101kcal | 8.2g | 12.4g | 1.7g | 1.4g | |
Annoskoko puolitettuna | 35g | 50kcal | 4.1g | 6.2g | 0.9g | 0.7g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.7g | 2.4g | 2g |