Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 19g15kcal0.3g3g0g0.2g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g9g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Lohifilee 23g46kcal4.4g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g152kcal10g8.8g8.4g1.2g
Valittu annoskoko70g76kcal5g4.4g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal2.5g2.2g2.1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal7.1g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908