Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)7g26kcal2.1g0g1.9g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu14g42kcal0.6g0.6g4.2g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell21g23kcal4.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g288kcal17g2.6g22.8g0.8g
Valittu annoskoko70g144kcal8.5g1.3g11.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g72kcal4.3g0.7g5.7g0.2g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382