Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g42g13kcal0.4g3g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.7g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g139kcal11g6.6g8g0.2g
Valittu annoskoko70g69kcal5.5g3.3g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal2.8g1.7g2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.8g4.7g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353