Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 21g23kcal4.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%10g22kcal1.9g0g1.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.8g22kcal0.2g0.2g2.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä2.6g8.1kcal0.3g0g0.7g0g
Juusto, mozzarella 2.6g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper10g37kcal1.2g7.4g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.8g5kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g265kcal17.2g17g12.8g0.4g
Valittu annoskoko70g132kcal8.6g8.5g6.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g66kcal4.3g4.3g3.2g0.1g
Arvot/100g100g189kcal12.3g12.1g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662