Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g19g49kcal0.8g0.7g5.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g7g13kcal1.8g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g230kcal13g3g19g0.2g
Valittu annoskoko70g115kcal6.5g1.5g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna35g58kcal3.3g0.8g4.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.2g2.1g13.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870