Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g24g40kcal4.7g0g2.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 9g17kcal0.2g0.3g1.6g0g
Emmental juustoraaste valio4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)16g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g168kcal13.2g3.6g11g0.6g
Valittu annoskoko70g84kcal6.6g1.8g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g42kcal3.3g0.9g2.8g0.2g
Arvot/100g100g120kcal9.4g2.6g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768