Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 10g30kcal1.8g4.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g107kcal7.4g9.6g3.8g2g
Valittu annoskoko71g54kcal3.7g4.8g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.9g2.4g1g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470