Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g20g22kcal4.5g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Paprika punainen 7.7g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli8.3g29kcal0.9g6.2g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g145kcal11.6g15.6g4g1g
Valittu annoskoko70g73kcal5.8g7.8g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g36kcal2.9g3.9g1g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.1g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832