Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 15g4.1kcal0.2g0.6g0g0.3g
Hirvenliha 12g13kcal2.5g0g0.4g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g54kcal5.6g2.8g2g1g
Valittu annoskoko71g27kcal2.8g1.4g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal1.4g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g38kcal4g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881