Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 10g8.6kcal0.3g0.4g0.6g0g
Katkarapu, rainbow45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tilli, tuore 2.5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g117kcal22g2.2g2g0.6g
Valittu annoskoko71g58kcal11g1.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g29kcal5.5g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.6g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889