Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 6.8g15kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g157kcal12.8g2g11g0.6g
Valittu annoskoko71g79kcal6.4g1g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g39kcal3.2g0.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g112kcal9.1g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667