Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 13g14kcal2.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g55kcal6.2g4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko70g28kcal3.1g2g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal1.6g1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.4g2.8g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280