Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 5.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g19g9kcal0.3g1.4g0.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g10g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g102kcal8g5.6g5g0.8g
Valittu annoskoko71g51kcal4g2.8g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g26kcal2g1.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.7g4g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484