Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g75kcal5.6g4.6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko71g38kcal2.8g2.3g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g19kcal1.4g1.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g3.3g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177