Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 7.5g10kcal1.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g7.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g3.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g3.9g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1.9g5.8kcal0.4g0g0.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g128kcal7.4g12.8g5g0.4g
Valittu annoskoko71g64kcal3.7g6.4g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal1.9g3.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g90kcal5.2g9.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155