Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g16g56kcal2.5g10.3g0.5g1g
Tonnikala vedessä, rainbow13g13kcal2.6g0.1g0.3g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g4g20kcal0.3g2.1g1.2g0.1g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.6g5.8kcal0.2g1g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g225kcal11.6g28.2g7.2g2.6g
Valittu annoskoko70g113kcal5.8g14.1g3.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g56kcal2.9g7.1g1.8g0.7g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.1g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850