Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g28g5.2kcal0.3g1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)4.6g5.7kcal0.4g0.1g0.4g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 7g12kcal0.5g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g63kcal2.8g5g3.2g0.8g
Valittu annoskoko71g32kcal1.4g2.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g16kcal0.7g1.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2g3.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804