Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty42g59kcal2.2g11.8g0.3g1.4g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 13g38kcal2.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g201kcal10.2g24.8g6.6g3.2g
Valittu annoskoko71g100kcal5.1g12.4g3.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g50kcal2.6g6.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g142kcal7.2g17.6g4.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311