Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow9g1.9kcal0.3g0.2g0g0.2g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g4.7g14kcal1.1g2.3g0.1g0.5g
Flora ruokakerma 15%2.2g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g55kcal2.8g5.8g2.2g1.8g
Valittu annoskoko71g28kcal1.4g2.9g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal0.7g1.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2g4.1g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798