Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 53g13kcal1g1.2g0.2g1.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g69kcal3g5.8g3g3g
Valittu annoskoko71g34kcal1.5g2.9g1.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g17kcal0.8g1.5g0.8g0.8g
Arvot/100g100g49kcal2.1g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664