Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 16g56kcal2.1g10.3g0.5g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Tomaattipyree (Felix)3.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g20g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g279kcal17.4g22.6g12.6g1.8g
Valittu annoskoko71g140kcal8.7g11.3g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g70kcal4.4g5.7g3.2g0.5g
Arvot/100g100g197kcal12.3g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710