Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss20g5.5kcal0.3g1g0.1g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%16g17kcal0.4g0.4g1.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)13g44kcal1.6g8.6g0.3g0.9g
Tonnikala vedessä 16g16kcal3.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g222kcal13.6g20g9.8g3g
Valittu annoskoko71g111kcal6.8g10g4.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g56kcal3.4g5g2.5g0.8g
Arvot/100g100g158kcal9.6g14.2g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047