Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 15g47kcal3.9g0g3.5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g6.4kcal0.3g1.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Palsternakka 2.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g123kcal8.8g5.4g7.2g1g
Valittu annoskoko71g61kcal4.4g2.7g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g31kcal2.2g1.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.8g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929